اطلاعیه انتخاب واحد و ثبت نام نیمسال دوم 96-95

اطلاعیه انتخاب واحد و ثبت نام نیمسال دوم 96-95

((توجه     توجه))

با توجه به انتخاب واحد و ثبت نام نیمسال دوم 96-95

دانشجویان عزیز به نکات ذیل دقت فرمایند:

1-    انتخاب واحد با رعایت پیش نیاز براساس چارت درسی رشته خود انجام شود.

2-    مسئولیت امتحان تداخلی به عهده خود دانشجو می باشد و بعد از انتخاب واحد هیچ گونه اعتراضی مسموع نخواهد بود.

3-    دانشجویان مشروط حداکثر 14 واحد درسی مجاز می باشند.

4-    دانشجویان ترم آخر جهت تشکیل پرونده خود به خانم امانی مسئول خدمات آموزشی مراجعه نموده و بعد از تشکیل پرونده و تکمیل فرم 24 واحد ترم آخر در زمان حذف و اضافه به گروه مربوطه مراجعه فرمایند.

5-    انتخاب واحد فقط از طریق سایت انجام می گردد ، از مراجعه حضوری به گروه اکیدا" خودداری فرمائید.

6-    قابل ذکر است ظرفیت تعیین شده کلاسها به هیچ عنوان قابل تغییر نمی باشد.

7-    دانشجویان توجه نمایند در صورتی که کلاسها به حد نصاب نرسد کلاس حذف و در کلاسهای کم جمعیت ادغام خواهد شد و دانشجو موظف است طبق کلاسهای ادغامی در کلاس حضور یابد و یا در زمان حذف و اضافه آن درس را حذف نماید و مسئولیت عدم توجه به موضوع فوق به عهده دانشجوی محترم خواهد بود.

8-    دانشجویان بعد از حذف و اضافه موظف هستند پرینت انتخاب واحد نهایی خود را حداکثر تا تاریخ 7/12/95 اخذ نموده و بر اساس مشخصه های ثبت شده در پرینت نهایی در کلاسها حضور یابند.

نظر شما :