قابل توجه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری

دانشجویانی که پروپوزال آنها تصویب شده جهت گرفتن کد پایان نامه می بایست مراحل ذیل را طی نمایند:

1. فرم " الف " جدید را از سایت معاونت پژوهش و فناوری دانلود و در نرم افزارWORD   با ثبت مشخصات کامل تایپ نموده، پرینت کرده، سپس اطلاعات را در یک حلقه CD  رایت نموده، به همراه یک نسخه پرپوزال تحویل دفتر پژوهش دانشکده گردد.
  2. فرم " الف " دارای ثبت 6  امضاء می باشد، که می بایست به ترتیب به امضاء مسئولین برسد.( لازم بذکر است: اولین امضاء مربوط به مدیر پژوهش می باشد که صحت و سقم موضوع پایان نامه و تکمیل ظرفیت استاد راهنما و استاد مشاور را تعیین می کند)
  3. سپس پروپوزال تصویب شده را جهت دریافت کد در سایت ایران داک ثبت نمائید.
  4. حتماً یک برگ پرینت انتخاب واحد ترم جاری از سایت گرفته شود و بهنگام تحویل مدارک به دفتر پژوهش تحویل شود.
  5.  امضاء دوم فرم "الف" می بایست به تأیید مدیر آموزش دانشکده رسیده باشد.
  6. امضاء سوم و چهارم فرم " الف "می بایست به تأیید استاد راهنما و استاد مشاور رسیده باشد.
  7.  امضاء پنجم وششم فرم "الف" می بایست به تأیید مدیر گروه و ریاست دانشکده رسیده باشد.
دوشنبه 17 آبان 1395  16:28

آخرين تاريخ بازديد : يکشنبه 10 ارديبهشت 1396  1:28:5