گروه اقتصاد

دانشجویان گرامی مشخصه 5303 استاد دکتر بابا شاه ساعت 9.10 الی 1.40 روز شنبه می باشد

قابل توجه دانشجویان دکتری

آندسته از دانشجویان دکتری  که خرد و کلان پیش (2 واحدی )افتادند مجاز به برداشتن خرد و کلان پیشرفته 3 واحدی نمی باشند.

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد (اقتصاد)

آخرین مهلت جهت ثبت پایان نامه و یا تمدید پایان نامه روز سه شنبه مورخ 18/8/95 می باشد در غیر اینصورت ترم جاری (نیمسال اول 96-95 ) باید مرخصی گرفته شود.

اطلاعیه های آموزشی جهت کلیه دانشجویان (اعم از کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری)

1- کلیه دانشجویان موظفند کارت امتحانی ورود به جلسه  را دریافت نمایند . در غیر این صورت در زمان امتحانات دچار مشکل خواهند شد.

2- قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری:به اطلاع می رساند با توجه به راه اندازی سامانه ثبت پایان نامه ها در سایت دانشگاه و رویت کلیه محتوای پایان نامه ها ی دوره کارشناسی ارشد و دکتری و جلوگیری از هرگونه سو استفاده ، از نوشتن آدرس منزل و شماره تلفن در پایان نامه ها خوداری فرمایید .

3- در خصوص شروع زمان ثبت تقاضای دانشجویان متقاضی انتقال و میهمان

شنبه 10 آبان 1393  15:29